Kõiv hakkab ainsa välismaalasena sõitma Prantsusmaa juunioride tiimis

Glen Gregory Kõiv

Uuel aastal juunioride klassi jõudev Glen Gregory Kõiv hakkab esindama Prantsusmaa klubi Charveieu Chavagneux Isere Cyclisme värve. Samas tiimis sõidavad Markus Pajur ja Markus Mäeuibo. 

Mullu temposõidus Eesti meistriks kroonitud ja Tartu Noortetuuri võitnud Kõiv on seejuures ainus välismaalane, kes hakkab Charveieu Chavagneux Isere juunioride tiimis sõitma. „Tiimi boss oli minust kohe väga huvitatud, kui temaga ühendust võtsin,“ ültes eelmisel aastal Belgia U16 võistlustel kaks võitu ja teisi poodiumikohti noppinud Kõiv. „Kui ennast võistlustel hästi näitan, antakse mulle võimalus ka eliidi tiimiga võistelda. Võib-olla saan siis koos teiste eestlastega koos sõita.“

Kõiv lisab, et soovib tuleval hooajal esimese aasta juuniorina teha tugeva hooaja, et astuda seejärel samm kõrgemale. „Kuna ma olen juunioride tiimis ainus välismaalane, siis ootab klubi minust head eeskuju, võite ja head tiimitööd,“ tõi Kõiv veel välja.

Foto: Kristjan Kivistik/Spordisarjad.ee

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X