Mätik sõitis end MM-il TOP20 sekka

Oliver Mätik

Šveitsis Zürichis jätkuvatel maanteeratturite maailmameistrivõistlustel teenis Oliver Mätiks meesjuunioride temposõidus 18. koha.

Meesjuunioride seas krooniti maailmameistriks prantslane Paul Seixas, kes sõitis 24,9 kilomeetrit ajaga 28 minutit ja kaheksa sekundit. Hõbeda ja pronksi teenisid belglased Jasper Schoofs (+0.06) ja Matisse van Kerckhove (+0.07). Mätik kaotas võitjale ühe minuti ja kümne sekundiga. Teise eestlasena võistlustules olnud Ron Rooni jäi parimale alla kahe minutiga, mis andis 27. tulemuse.

Pararatturite meeste C4 võistlusklassis sai Anre Nõmme 19. koha, kaotades võitjale, prantslasele Mattis Lebeaule (40.49) 12 minuti ja 28 sekundiga. Seejuures said prantslased kolmikvõidu, kui teise aja sõitis välja Kevin le Cunff (+0.16) ja kolmanda aja Gatien le Rousseau (+1.04).

Teisipäeval on MM-il taas kavas temposõidud. Eestlastest on pararatturite meeste H5 klassis stardis Janno Lepik.

Eesti Jalgratturite Liit tänab toetajaid Rand&Tuulberg, Jetoil As, Graanul Invest, SKO Motors – Škoda esindus Laagris, Hearum, Malmerk Klaasium, Kaamos Kinnisvara, EHL Profiles, Merko, Team Estonia.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X