Mihkel Räim pälvis Hiinas 3. koha

Screenshot 2024-09-17 at 10.47.28

Hiinas peetud amatöörtasemega Ocean Cup – Pingtan Open ühepäevasõidul pälvis Mihkel Räim (Ferei Quick-Panda Podium Mongolia) jooksikute grupist kolmanda koha.

Esikoha teenis Petr Rikunov (Oryol Region; 2:04.35), edestades Venezuela ratturit Carlos Torrest (Bross-GRC Cycling Team) ja Räime.

„Läksime sõitma plaaniga, et kõik saavad võimaluse ja erilist taktikat ei teinud. Kõigi enesetunne oli väga halb, sest olime eelmistest sõitudest väsinud. Vahepeal oli kolm vaba päeva, millest 1,5 kulus reisimisele ja trenni tegime kolme päeva jooksul kokku 2,5 h. Ehk siis nn surnud ring ehk kehal oli vaja lasta puhata, aga samas teadsime, et see sõit tuleb selle võrra väga raske,“ rääkis Räim.

„Võistlusel oli viis meest eest ära ja siis me olime teises grupis, ent esimesed sõitsid kuskilt valesti ja nii saime nad 15 km enne lõppu kätte,“ jätkas Räim. „Ma olin oma tiimist üksi. Lõpus läksin võidu peale, aga jäin korra finišis kinni ja ei saanud paar sekundit vändata. Sinna läks teine koht kindlasti, aga võimalik, et oleks ka võitjaga napikaks läinud.“

Teistest eestlastest sai Oskar Nisu (+0.42) 11. ja Gleb Karpenko (+3.18) 27. koha.

Foto: Cybreicycling

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X