Tradehouse Noorsportlase Stipendium 2024 – kandideerimine on avatud!

Noorsportlase_stipendium

Kandideerimine 2024. aasta Tradehouse Noorsportlase Stipendiumile on nüüd avatud! Juba kaheteistkümnendat korda toetab stipendium Eesti andekaid noorsportlasi, kelle suurimad saavutused on veel ees. Stipendiumi kogusumma on 20 000 €, mis võib jaguneda mitme stipendiaadi vahel.

Kandideerimine on avatud kuni 15. oktoobrini 2024 ning oodatud on kõik 14-26 aastased noorsportlased, kes on näidanud silmapaistvaid tulemusi ja kellel on ambitsioonikad tulevikuväljavaated.

Tradehouse’i tegevjuht Laura Kuldkepp kommenteerib: „Eesti sport vajab rohkem ettevõtjaid, kes paneksid õla alla noortele sportlastele, eriti neile, kes alles töötavad selle nimel, et jõuda maailma tippu. Meie stipendium on suunatud eelkõige just neile noortele, kelle suurimad saavutused on veel ees, olgu nad siis suusatajad, vehklejad, purjetajad või tantsijad. Oleme viimase 12 aasta jooksul toetanud üle 60 noorsportlase enam kui 220 000 euroga, pakkudes lisaks rahalisele toele ka nähtavust ja koostöövõimalusi. Eesti sportlaste teekond on tihti pikk ja keeruline, ning oleme uhked, et saame nende kõrval olla, aidates neil jõuda tippu.”

Stipendiaatide valik toimub kahes etapis. Esimeses voorus hinnatakse kandidaate nende videotutvustuse, kaaskirja, iseloomustuse ja saavutuste põhjal. Teise vooru kutsutakse kuni 10 silmapaistvamat kandidaati, kelle lõplik valik tehakse spordialaliitude soovituste ja Tradehouse hindamiskomisjoni otsuse alusel.

Info ja kandideerimine: tradehouse.ee/stipendium

Lisainfo: stipendium@tradehouse.ee

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X