Tasavägise Tartu Rattamaratoni võitis Gert Kivistik

Gert Kivistik, Tartu Rattamaraton

Pühapäeval sõidetud 27. Tartu Rattamaratoni võitis võimsa lõpuspurdi teinud Gert Kivistik, kes ühtlasi töötab ürituse ehitusjuhina. Teisena finišeeris leedulane Eimantas Gudiškis (+0.01) ja kolmandana Peeter Tarvis (+0.01). 

„Emotsionaalselt väga võimas võit. Üle finišijoone sõites oli suur kergendus, sest minu osalemine siin korraldajana sai põhjendatud,“ rääkis ürituse ehituste juhina töötav Kivistik. „Oli pingeline töönädal nii vaimselt kui füüsiliselt ning trenni jõudsin teha ainult õhtuti. Eilegi läks päev pikaks ning õhtul ei olnud kindel, mis jalad mul täna on,“ lisas Kivistik.

Naistest võitis Mari-Liis Mõttus ajaga 2:42.32. „Kui veel kümme kilomeetrit oli jäänud sõita, sain aru, et tuleb võit,“ rääkis ootamatult suure eduga võitnud Mõttus. „Olen see hooaeg mitu korda haige olnud, seega ei olnud oma vormis väga kindel kuid tulin siiski võitu peale sõitma,“ lisas Mõttus. Teisena finišeeris lätlanna Katrina Jaunslaviete Kipure (+4.05) ja kolmandana Tartu Maratoni Klassiku sarja naise liider Ann-Christine Allik (+9.37).

Tartu Rattamaratonil põhi- ja lastesõitudel startis eile ja täna üle viie tuhande ratturi. Virtuaalsõitudel on võimalik osaleda 22. septembrini.

27. Tartu Rattamaratoni tulemustega on võimalik tutvuda SIIN

Järgmine Tartu Maratoni Klassiku sarja üritus on Tartu Linnamaraton, mis toimub 5. oktoobril.

Foto: Gerda Tomson

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X