Kruusa nädalavahetus Ida-Virumaal

GG Narva A3 2024_page-0001

Kruusa nädalavahetus Ida-Virumaal

Eesti esimene gravel rannasõit toimub 5. oktoobril Narva-Jõesuus ja tasuta sõit Euroopa Liidu idapoolseimal kruusarajal 6. oktoobril Narvas.

Rannakruusa võidusõit on Lääne-Euroopas väga populaarne. Rada on sarnane cyclo-crossiga, kuna 90% ajast sõidetakse liival. Narva-Jõesuu rannasõit saab alguse mööda rattateed. Ülejäänud rada kulgeb mööda Eesti pikimat rannariba. Võistluse distants on 18 km. 5. oktoobri õhtul toimub ka Gravel aftekas.

Gravel Beach Race võistluse juhend: https://www.ejl.ee/voistlus/gravel-beach-race/ 

Kruusa nädalavahetus jätkub 6. oktoobril Gravel Grinder tasuta rattasõiduga. Mööda Eestis ainulaadset trassi kulgeb rada läbi Narva karjääride, aga ka läbi Viivikonna kummituslinna mööda Narva jõe kaldaäärseid. Rajale jääb ka üks Ida-Virumaa kauneimaid vaateid – Kuningaküla ja Alutaguse looduspark. Rajal on 3 söögipunkti ja valikus on kaks distantsi – 170km ja 80km.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X