Elina Tasane pälvis Belgias teise koha

Elina Tasane

Belgias Hulstes peetud amatöörtasemega 93-kilomeetrisel ühepäevasõidul pälvis Elina Tasane (Doltcini O’Shea) teise koha.

Jooksikute grupist, kuhu kuulus 14 ratturit, oli kõige kiirem belglanna Marie Vandecasteele (KDM-Pack Cycling Team; 2:19.07). Kolmanda koha pälvis võitja kaasmaalanna Lani Wittevrongel (Chevalmeire).

„Stardis oli mitu tugevat tüdrukut, kellega olen UCI sõite sõitnud, sest tegemist oli regionaalsete meistrivõistlustega,“ ütles Tasane võistluse järel. „Esimestel ringidel polnud just parim tunne, aga mida ring edasi, seda paremaks läks. Käigud valmistasid mulle peavalu, mis üle poole sõidust ei töötanud. Mõtlesin, et nii ma jätkata ei saa ja jäin seisma, et kontrollida, milles viga. Kui sain asja korda, sõitsin gruppi tagasi. Ühel hetkel saime 13 tüdrukuga eest ära ja kõik jäi finiši peale. Sain teise koha, millega olen väga rahul.“

Kokku sai tulemuse kirja 54 ratturit.

Foto: Cycling Pics Buyssens

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X