Martin Laas teenis Hainani velotuuri avaetapil 3. koha

Martin Laas

Hiinas peetaval Hainani velotuuri (UCI 2.Pro) avaetapil (95,6 km) pälvis Martin Laas (Ferei Quick-Panda Podium Mongolia Team) kolmanda koha.

Grupifinišis oli parim itaallane Jakub Mareczko (Team Corratec – Vini Fantini; 2:02.44), kellele järgnesid hispaanlane Miguel Angel Fernandez (Equipo Kern Pharma) ja Laas.

„Suhteliselt lihtne päev oli,“ tõdes Laas. „Kuumus tegi asja natuke keerulisemaks, aga õnneks polnud etapp pikk ja täna see mind ei seganud. Lõpus tegi tiim head tööd ja olin ilusasti ees. Natuke rikkus Bardiani mees minu jaoks asja ära, kui hakkas enda sprinterile 400 m enne finišit lahti vedamist tegema. Sain talle ilusasti rattasse, aga ta kangestus 300 m enne joont ja sealt polnud mul enam väga valikuid, kui pidin sprinti alustama.Natuke pikaks jäi see finiš minu jaoks ja kaks meest napsasid mööda. Õnneks läheb enesetunne uuesti paremaks ja ehk järgmised sprindid õnnestuvad paremini.“

Teistest eestlastest sai Mihkel Räim 107., Oskar Nisu 115. ja Gleb Karpenko 131. koha. Velotuuril on kokku viis etappi. Teisel päeval sõidetakse marsruudil Qionghai – Lingshui 178,9 kilomeetrit.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X