Väljako ja Pilv võitsid mäestlaskumise Balti karikasarja

Armin Pilv

Leedus Ignalinas peetud mäestlaskumise Balti karikasarja kolmandal etapil selgusid ühtlasi hooaja parimad. Eliitklassides võidutsesid Katarina Väljako ja Armin Pilv.

Pilv teenis hooaja jooksul kaks esikohta ja ühe kolmanda koha ning pälvis üldarvestuses võidu 540 punktiga. Teise koha sai leedukas Karolis Krukauskas (200 punkti) ja kolmanda koha Hendrik Kirsipuu (180). Eliitnaiste konkurentsis võidutses Väljako 64 punktiga, jättes selja taha Jana Ivahnenko (4) ja Grete Jaeski (3).

Meesjuunioride klassis olid kolm paremat lätlased Patriks Rullis (285) ja Janis Slosbergs (280) ning Mark Peterson (220), U14 klassis aga lätlane Jekabs Melecis (225), leedukas Vakaris Shedvartas (189) ja lätlane Milans Gustins (125). U12 konkurentsis võitis Lukas Herman Staškevitš (86), jättes selja taha leeduka Hubertas Gasceviciuse (29) ja lätlase Jekabs Jakstinši (16).

Hobby HT klassis tõid kolmikvõidu Eestisse Silver Mäekask (33), Kristofer Lokk (26) ja Aidam Stepanov (10). Hobby FS klassis võitis lätlane Sandis Stuglis (191), teise koha sai Andri Pilv (183) ja kolmanda koha ukrainlane Anton Shtohryn (182). Masteriste seas oli parim lätlane Armands Mežinskis (129), kellele järgnesid Henrik Mollok (109) ja leedukas Benas Cerniauskas (108).

Foto: Aiste Rakauskaite

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X