Soonik pälvis Belgias viienda koha

Kristel Sandra Soonik

Belgias Massemenis peetud amatöörratturite ühepäevasõidul teenis Kristel Sandra Soonik (keukens Redant Cycling Team) viienda koha.

Esimese koha saavutas kodupubliku rõõmuks Laura Verdonschot (De Ceuster-Bonache Cycling Team; 2:25.19), edestades hollandlannat Marjet Groeni (MTD Women-Cycling) ja kaasmaalannat Dina Scavonet (Carbonbike Giordana by gen Z).

„Väga kiire sõit oli, sest tänasel sõidul ei olnud nii palju pöördeid kui tavaliselt on nendel sõitudel,“ ütles Soonik. „Väga palju rünnakuid oli. Olin ilusasti grupi ees ja läksin ise ka mõne minekuga kaasa, aga need toodi kõik tagasi. Umbes kolm kilomeetrit enne lõppu said kaks ratturit eest ära ja meil jäi paar meetrit puudu, et nad uuesti kätte saada, aga tunne oli hea ja ma jäin oma tulemusega rahule.“

Kokku sai tulemuse kirja 113 ratturit.

Foto: Marc De Landtsheer

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X