Tuisk pälvis Belgias 33. ja Soonik 53. koha

Aidi Gerde Tuisk

Belgias peetud naiste ühepäevasõidul Grote Prijs Yvonne Reynders (UCI 1.1; 131,7 km) pälvis Aidi Gerde Tuisk (Team Coop – Repsol) 33. ja Kristel Sandra Soonik (Keukens Redant Cycling Team) 53. koha.

Nii Tuisk kui Soonik lõpetasid grupis, mis kaotas võitjale kahe minuti ja kuue sekundiga. Kolmikvõidu teenisid hollandlannad Scarlett Souren (VolkerWessels Women’s Pro Cycling Team; 3:13.33), Evy Kuijpers (Fenix-Deceuninck; +0.00) ja Femke Beuling (VolkerWessels Women’s Pro Cycling Team; +0.41). Peagrupilt sõitsid kokku eest 16 ratturit.

Meestele peetud ühepäevasõidul Tour of Leuven – Memorial Jef Scherens (UCI 1.1; 192,7 km) võidutses norralane Markus Hoelgaard (Uno-X Mobility; 4:28.42), edestades hollandlast Mike Teunisseni (Intermarche – Wanty; +0.11) ja belglast Milan Menteni (Lotto Dstny; +0.21). Jooksikute seas olnud Romet Pajur (Team Lotto Kern-Haus PSD Bank) ja Madis Mihkels (Intermarche – Wanty) tulemust kirja ei saanud.

Foto: Raul Soome

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X