Meier võitis koos paarilisega ekstreemse Portugali maastikumitmepäevasõidu

Maaris Meier

Portugalis peetud maastikuratturite mitmepäevasõidul Vila do Conde Peneda Geres Extreme pälvis Maaris Meier koos paarilise Filipe Tomasiga (MTBCamps) segapaaride hulgas esimese koha.

Kolme päeva pikkusel mitmepäevasõidul mõõdeti Meieri ja Tomasi võiduajaks 16 tundi, 55 minutit ja 19 sekundit. Teise koha sai Portugali duo Jessica Costa (+1:26.20) ja kolmanda koha samuti Portugalist pärit duo Paulo Oliveira ja Fatima Cardoso (+2:43.59).

„Sel aastal oli stardis rekordarv segapaare, üheksa tükki,“ kirjutas Meier oma blogis. „Olin finišis ikka korralikult küpse, aga tehtud ja võidetud.“

Lisaks Meierile olid mitmepäevasõidul stardis veel eestlased Ly Ott ja Lauri Ott, kes said segapaaride arvestuses kuuenda koha, kaotades võitjatele nelja tunni, 55 minuti ja 54 sekundiga.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X