Mairon Milistver pälvis Martinique velotuuril üldarvestuses koha viiendas kümnes

Mairon Milistver

Martinique saarel peetud rahvusvahelisel kaheksa päeva pikkusel velotuuril pälvis Mairon Milistver üldarvestuses 41. koha.

„See oli minu hooaja oluliseimaks võistluseks, aga kahjuks sain kohe esimestel etappidel aru, et sellist minekut ja head tunnet jalgades ei ole, et kõrgesse mängu kokkuvõttes sekkuda,“ tõdes Milistver. „Ülejäänud etapid möödusid tiimikaaslaseid aidates.“

Velotuuril oli kaheksa päeva jooksul kokku üheksa grupisõidu etappi ja üks eraldistardist etapp. Kokku vändati 960 kilomeetrit, mille jooksul kogunes üle 14 000 tõusumeetri. „Kui võrrelda velotuuri taset eelmise aastaga, siis tänavu oli see kindlasti palju kõrgem. Kokku lõpetas võistluse vaid 69 ratturit,” lisas Milistver.

Mitmepäevasõidu üldvõidu pälvis prantslane Stefan Bennet. Milistver kaotas parimale ühe tunni, 25 minuti ja seitsme sekundiga. Kuni 23-aastaste ratturite arvestuses lõpetas eestlane 13. positsioonil.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X