Maaris Meier võitis Portugalis oma regionaali meistrivõistlused maratonidistantsil

Maaris Meier

Portugalis peetud maastikumaratonil Campeonato Beira Alta – Vila Nova de Paiva pälvis Maaris Meier eliitnaiste konkurentsis esimese koha.

Meieri võiduajaks mõõdeti kaks tundi 43 minutit ja 16 sekundit. „Tegemist oli meie klubi jaoks olulise võistlusega. Start oli muidugi väga kaootiline, sest ei olnud stardikoridore ja kõik lasti lihtsalt platsile lahti. Väga kummaline,“ kirjutas Meier oma blogis. „Rada oli mõnusalt kiire, samas jagus ka tõuse. Tundsin ennast hästi ja sõitsid peale stardisegadust ja kõikidest naistest möödumisel esikohal. Olin kivistel laskumistel ettevaatlik, et mitte midagi lõhkuda ning siledatel ja tõusudel andsin tuld. Väga hea päev rattal.“

Meieri järel sai teise koha Flavia Lopes, kaotades eestlannale üheksa minuti ja 21 sekundiga ning kolmanda koha Andreia Filipa Cunha Freitas, jäädes Meierist maha 16 minuti ja üheksa sekundiga.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X