Teatekrossis tulid Eesti meistriks CFC Spordiklubi noormehed ja Kalevi Jalgrattakooli neiud

450382065_1001964228064607_8558427659302723577_n

Nädalavahetusel Valgehobusemäel peetud Viking Window Eesti meistrivõistlustel teatekrossis võidutsesid CFC Spordilubi II noormehed ja Kalevi Jalgrattakooli neiud.

Teatekrossil võeti mõõtu 3,7-kilomeetrisel ringil. CFC Spordiklubi II võistkond, kuhu kuulusid Sebastian Suppi, Arseni Laidinen ja Uku Järv võidutsesid ajaga 33 minutit ja 15 sekundit. Teise koha teenis Porter Racing I tiim koosseisus Hugo-Hendrik Orav, Marten Konga ja Hardy Grünberg ajaga 34.42 ja kolmanda koha Kalevi Jalgrattakool I koosseisus Magnus Normak, Armin Akkel ja Peeter Tsanev ajaga 35.24.

Neidudest kuulus Kalevi Jalgrattakooli võidukasse tiimi Linda Lensment ja Joanna Maria Seppo. Duo võiduajaks mõõdeti 28 minutit ja 31 sekundit. Hõbedase autasu teenis CFC  Spordiklubi I tiim kooseisus Lauren Pohl ja Gisele Rang ajaga 30.57 ja pronksise autasu CFC Spordiklubi II tiim koosseisus Maribel Rannala ja Beatrice Püvi ajaga 31.19.

Viking Window Eesti meistrivõistluste korraldamist toetavad: Viking Window, Messiehitus, Rand & Tuulberg, Jetoil, RTS Infra Eesti, EHL Profiles, Malmerk Klaasium, Scania, Hearum, Graanul Invest, Columbia-Kivi, Viimsi Keevitus, Kaamos, Kagu Engineering, Ramudden, AT Sport, Valgehobusemäe suusa- ja puhkekesus, Kultuurkapital, Järva vald.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X