Järva-Jaani RSK 4. rattavahetusega sõidu võitsid Pajur ja Sirvel

Markus Pajur, Gert Kivistik ja Lauri Tamm

Järva-Jaanis peetud Epiim Rattapäeval võidutses neljandat korda läbi viidud rattavahetusega sõidus Markus Pajur. Parim naine oli Merili Sirvel.

Rattavahetusega sõidus tuleb osalejatel esmalt startida 50-kilomeetrisel Järva Rattamaratonil ning seejärel 40-kilomeetrisel Järva-Jaani Rattarallil. Esikoha teenis päev varem Soomes FNLD GRVL võistlusel võidutsenud Markus Pajur ajaga 2:56.09, edestades finišijoonel Gert Kivistikku ja Lauri Tamme. Neljandaks jäeti Gert Jõeäär.

Naiste klassis oli parim Sirvel ajaga 3:27.43. Talle järgnesid Maris Kaarjärv (3:49.25) ja Kertu Orul (3:55.11).

Järva 8. Rattamaratonil oli Pajur samuti parim ajaga 1:56.40. Teise koha sai kirja Kivistik ja kolmanda Jõeäär. Naiste konkurentsis jõudsid kolme parema hulka Sirvel (2:13.28), Janelle Uibokand (2:17.20) ja Mairit Kaarjärv (2.24.19).

Järva-Jaani 11. Rattaralli võitis Robin Möll (55.57), edestades väikeses liidrite grupis Mik Madissoni ja Ats Uulimaad. Naiste seas olid parimad Mariann Koik (1:00.23), Annabrit Prants (1:06.00) ja Eliise Kivistu (1:06.30).

Minimaratoni parim poiss oli Maikel Magnus Välja ja parim tüdruk Helle-Mai Liblikmann.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X