Maaris Meier jätkas Portugali XCO karikasarja viienda kohaga

Maaris Meier

Fundaos peetud Portugali olümpiakrossi karikasarja neljandal etapil (UCI C2) pälvis Maaris Meier eliitnaiste konkurentsis viienda koha.

Võistluse võitis Raquel Queiros (BH Coloma Team) ajaga 1:26.58. Pjedestaalile sõitsid end veel Ana Santos (Guilhabreu MTB Team; +1.24) ja Joana Monteiro (+3.33). Meier kaotas võitjale üheksa minuti ja 37 sekundiga.

„Tundsin juba nädala sees, et olemine on hea ja keha reageerib kenasti tugevatele pingutustele,“ kirjutas Meier oma blogis. „Võistluse eelsel päeval oli tunne hea ja rada mõnus. Fundaos on korralikult ronimist ja üpris tehnilised laskumised. Meie tiim sai aga elamise vaid mäe otsa ehk 1700 m kõrgusele. Teadsin, et see ei ole ideaalne, kuna taastumine päevast ei ole sama, ent proovisin sellele mitte tähelepanu pöörata. Samuti oli elamine külm ning magama jäämine raskendatud. Need kaks kokku andsid võistlusel natuke tunda.“

„Stardi sain isegi üllatavalt hea ja seejärel tegin oma sõitu nagu olin endale lubanud,“ jätkas Meier. „Arvestades, kui raske rada oli, siis mul oli võistluse üle hea meel.“

Eliitklassi meeste hulgas said kolmikvõidu portugallased Roberto Ferreira (1:27.21), Diogo Neves (+1.02) ja Joao Cruz (+1.12).

Foto: Portugali Jalgratturite Liit

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X