Milistver pälvis Martinique saarel peetud velotuuril noorratturite arvestuses 2. koha

Mairon Milistver

Martinique saarel peetud viieetapilisele velotuuril GP DU 22 ME pälvis Mairon Milistver üldarvestuses kümnenda ja kuni 23-aastaste ratturite konkurentsis 2. koha.

Avaetapina sõideti 81,5-kilomeetrine grupisõit, kus Milistver sai 17. koha. Seejärel võeti mõõtu 15,6-kilomeetrises temposõidus, mille eestlane lõpetas samuti 17. positsioonil. Järgmistel etappidel oli pikkust 118,2 km, 130,4 km ja 118 km, Milistver finišeeris vastavalt kohtadel 13, 13 ja 7. Üldarvetuses andis see kümnenda koha, kaotust võitjale Moise Mugishale kogunes üheksa minutit ja 12 sekundit.

„On tunda ja märgata, et kohalikes klubides käib võidurelvastumine juulis toimuvaks Martinique velotuuriks, sest sõitjaid on juurde palgatud nii Colombiast, Venezuelast, Rwandast kui Mandri-Prantsusmaalt,“ ütles Milistver, kelle sõnul on võistluste tase võrreldes kevadega oluliselt tõusnud. „Velotuuri lõppkoht hetkel minu õiget vormi ei peegelda, sest esimestel etappidel oli tehnilisi probleeme, mille tõttu sai palju lisaenergiat kulutatud. Alles viimasel etapil, kus sain seitsmenda koha, tundsin, et jalad on päris okeid.“

Milistver lendas Martinique saarelt Eestisse, et osaleda juuni lõpus Merko Eesti meistrivõistlustel.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X