Ragilo sai Prantsusmaal peetava velotuuri avaetapil 10. ja Pajur teisel etapil 9. koha

Frank Aron Ragilo

Prantsusmaal alanud Alpes Isere velotuuri (UCI 2.2) avaetapil (127,6 km) pälvis Frank Aron Ragilo (Development Team dsm-firmenich PostNL) 10. koha. Neljapäeval sõidetud teisel etapil (142,9 km) sai Markus Pajur (EC Saint-Etienne Loire) 9. koha.

Avaetapil võidutses suures grupifinišis britt Noah Hobbs (Equipe continentale Groupama-FDJ; 2:37.02), jättes selja taha austraallased Declan Trezise (ARA | Skip Capital) ja Oscar Chamberlaini (Decathlon AG2R La Mondiale Development Team). Ragilo sai 10. ja Pajur 121. koha.

„Üsna lihtne ja lühike etapp oli, kus pidin ennast lõpu jaoks hoidma ja see õnnestus hästi,“ ütles Ragilo. „Viimastel kilomeetritel pidime meeskonnaga roppu tööd tegema, et jooksikud kätte saada ning täielikult see ei õnnestunudki. Viimasest kurvist sain natuke aeglaselt välja ja pidin oma sprinti hästi vara alustama, et väike vahe kinni sõita. Sinna läkski vist natuke parem tulemus.“

Teisel etapil võidutses prantslane Killian Verschuren (Decathlon AG2R La Mondiale Development Team; 3:21.25), edestades kaasmaalast Victor Guernaleci (Bourc-en-Bresse Ain Cyclisme) ja belglast Jarno Widari (Lotto Dstny Development Team). Jooksikute seas sõitund Pajur kaotas võitjale 35 sekundiga ja sai 9. koha. Ragilo finišeeris 100. positsioonil (+8.46).

Velotuuri üldarvestuses on Pajur hoidmas üheksandat kohta (+0.40) ja Ragilo 101. positsiooni (+8.56). Liidrisärgis läheb kolmandale, 155,3-kilomeetrisele etapile vastu Verschuren.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X