Hea jalgrattatreener, instruktor, grupijuht või aktiivne rattur! Anna endast märku

Jalgrattanädal_2024

Rahvusvahelise jalgrattapäeva (3. juuni) nädalal toimub üle Eesti “Jalgrattanädal 2024”. Sestap kutsume kõiki teid korraldama mõnes Eestimaa paigas mõne mõnusa ühise rattasõidu või treeningu. Jalgrattanädala suur eesmärk on propageerida jalgrattasõitu ja selle turvalisust.

Jalgrattanädal 2024 toimub Eestimaa terviseradadel ja teedel 3.-9. juuni 2024. Jalgrattanädala korraldamisel on eeskuju võetud 100 Suusatundi 2024 ja Jooksunädal 2024 projektidest jaanuaris ning maikuus, vt: https://www.scult.app/jooksunadal.

Kellele jalgrattanädal on suunatud?

Teie poolt üles seatud rattasõitudele on teretulnud kõik huvilised, sõltuvalt teie poolt välja pakutud tasemest ja muudest rattasõidu üksikasjadest. Jalgrattanädalal toimub sõite nii algajatele, kes alles teevad esimesi rattatiire kui ka edasijõudnutele, kes tahavad olemasolevaid oskusi paremaks lihvida või koos teiste ratturitega üks mõnus ühissõit teha.

Jalgrattanädalast:

Jalgrattanädala idee kui ühiskondliku ettevõtmisega on kaasas Eesti Jalgratturite Liit, SCULT World, Hawaii Express, moomoo ning Politsei- ja Piirivalveamet. Jalgrattasõitudesse registreerumine käib läbi Eestist välja kasvanud rahvusvahelise trenniplatvormi https://www.scult.app/ SCULT.app on eestlaste loodud rakendus, mis koosneb kahest osast: SCULT Partner äpist instruktoritele ja treeneritele ning SCULT äpist trennihuvilistele. SCULT Partner äpp treeneritele võimaldab pakkuda treeninguid ja leida kliente vabalt valitud ajal, kohas ning spordialal ja teenida selliselt lisatulu. SCULT äpp trennihuvilistele aga aitab leida nii tasuta kui tasulisi treeningvõimalusi üle Eesti.

Kuidas saab oma rattasõidu või -treeningu korraldada?
* Mõelge välja rattasõidu või treeningu aeg, koht ja muud üksikasjad.
* Lisage see info ühisesse tabelisse (igal maakonnal on oma sheet): https://docs.google.com/…/1_JQ0OCfmndr3Amr07Z4f…/edit…
*** Selle info põhjal luuakse SCULT äppi meeskonna poolt Sulle isiklik rattainsturktori konto SCULT äppis ning ühendatakse see Sinu poolt tabelisse pandud info põhjal loodud treeningu / ühissõiduga.
*** Osalejad registreeruvad rattasõitudele läbi SCULT äppi või veebilehel ning nad on kõik kenasti kohe ka Sulle SCULT partner äppis nähtavad. Trennidesse registreerunute arv on nähtav ka Jalgrattanädala veebilehel, kuhu lähevad kõik korraldatavad sõidud üles: https://www.scult.app/jalgrattanadal

PS! Osaliste registreerimine läheb lahti esmaspäeval, 27. mail! Kõik rattasõbrad, kes te postitust loete, pisut kannatust ja siis saate juba jalgrattanädala sõitudesse-trennidesse registreeruma hakata!

PS! Rattasõitude ja treeningute korraldamise ning SCULT äpp rakendusi puudutavate küsimuste korral helista või kirjuta Oliverile
e-mail: Oliver@scult.com

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X