Lahtivedaja rollis olnud Ärm ja Vahtra lõpetasid Prantsusmaal teises ja kolmandas kümnes

Rait Ärm ja Norman Vahtra

Prantsusmaal jätkuval GP des Hauts de France velotuuri (UCI 2.Pro) teisel etapil (Wimereux – Abbeville; 184,3 km) pälvis etapivõidu iirlane Sam Bennett (Decathlon AG2R La Mondiale Team; 4:20.25). Eestlased Rait Ärm ja Norman Vahtra (mõlemad Van Rysel – Roubaix) lõpetasid vastavalt 17. ja 24. kohal.

Bennett edestas suures grupifinišis prantslast Paul Penhoet’d (Groupama – FDJ) ja belglast Sasha Weemaesi (Bingoal WB). Ärmi ja Vahtra lahtivedamise töö päädis Emmanuel Morini seitsmenda kohaga.

„Arvan, et see oli okei tulemus,“ ütles Ärm. „Andsime endast parima. Etapp ise oli rahulik. Kolm jooksikut olid ees ja vahe lasti isegi kaheksa minuti peale, aga see toodi lõpuks ikkagi tagasi.“

Bennett kerkis etapivõiduga uueks velotuuri üldliidriks. Talle järgnevad belglane Milan Fretin (Cofidis; +0.04) ja Penhoet (+0.08). Ärm jätkab võistlemist 13. (+0.14) ja Vahtra 20. kohal (+0.14).

Neljapäeval on velotuuril kavas 165,1 kilomeetrit marsruudil Saint-Laurent-Blangy – Bouchain.

Foto: Laurent Sanson

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X