Ebras lõpetas Hispaanias kaheksandas kümnes, tiimikaaslane pjedestaalil

Elisabeth Ebras

Hispaanias kuuendat korda sõidetud Vuelta CV Feminas ühepäevasõidul (UCI 1.1; 93 km) pälvis soolovõidu prantslanna Cedrine Kerbaol (Ceratizit-WNT Pro Cycling Team; 2:24.17). Eesti naisratturitest sai Elisabeth Ebras (UAE Development Team) 77. koha, Aidi Gerde Tuisk (Team Coop-Repsol) tulemust kirja ei saanud.

22-aastane Kerbaol pälvis 9,5-kilomeetrise soolosõidu järel esikoha ajaga 2:24.17. Neli sekundit hiljem finišeerisid hollandlanna Marit Raaijmakers (Human Powered Health), Ebrase tiimikaaslane Federica Damiana Piergiovanni ja kanadalanna Olivia Baril (Movistar Team). Ebras kaotas võitjale 11 minuti ja 19 sekundiga.

„Tegemist oli treeninglaagri viimase sõiduga, mille põhieesmärk oli jällegi lihtsalt tiimitööd harjutada. Proovisime enne tõusu kedagi eest ära saada, kuid see meil ei õnnestunud,“ rääkis Ebras võistluse järel. „Teiseks ülesandeks oli ronijad teisele tõusule esimesena saada, kuna rada oli enne seda üpriski tehniline. Tõmbasin viimased kilomeetrid enne tõusu liidri ette ja läksin seejärel omas tempos lõpuni. Ise oleks natuke kiiremini tahtnud tõusust üles saada, aga tiim oli üldiselt minuga rahul. Lõpuks saimegi juba kätte hooaja esimese poodiumikoha.“

Võistluse lõpetas 79 naisratturit.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X