Anna oma hääl Eesti Paralümpiakomitee aasta sportlaste rahvahääletusel pararatturitele

Mari-Liis Juul

Eesti Paralümpiakomitee avas 13.-25. novembrini aasta sportlaste ja treeneri valimise rahvahääletuse. Aasta naissportlase auhinnale pretendeerib teiste hulgas pararattur Mari-Liis Juul ning aasta parima võistkonna tiitlile Virtus Global Games meeste maanteratta võistkond koosseisus Greg-Emil Pärn ja Hans Teearu.

Juul pälvis trekisõidu maailmameistrivõistlustel C5 klassis 500 m paigaltstardiga sõidus kaheksanda, omniumis ja scratchis üheksanda ning jälitussõidus kümnenda koha. Maanteesõidu Euroopa meistrivõistlustel oli ta nii tempo- kui grupisõidus neljas.

Pärn ja Teearu teenisid Virtus Global Gamesil maanteeratturite meeskonnasõidus 3. koha.

Hääetamine toimub Eesti Paralümpiakomitee kodulehel: https://paralympic.ee/et/haaletus
Laureaadid selgitatakse rahvahääletuse ning Eesti Paralümpiakomitee juhatuse hääletuse teel ning võitjad saavad autasud traditsioonilisel Eesti Paralümpiakomitee aastalõpuüritusel, mis toimub 19. detsembril kell 16 Anija mõisa ait-sündmuskeskuses.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X