Markus Pajur pälvis Belgias 6. koha

Markus Pajur

Belgias sõidetud 54. GP Cerami ühepäevasõidul (UCI 1.2; 152,6 km) pälvis Markus Pajur (Tartu2024 Cycling Team) kuuenda koha.

Võistluse võitis jooksikute hulgast, kes jäid kahe sekundiga peagrupile püüdmatuks, uusmeremaalane James Fouche (Bolton Equities Black Spoke; 3:19.50). Ta alistas lõpuspurdiga hollandlase Lars Boveni (Jumbo-Visma Development Team) ja prantslase Marius Mace (SCO Dijon – Team Materiel – Velo.com). Pajur sprintis end peagrupis teiseks, mis andis kokkuvõttes kuuenda tulemuse.

„Tiimi plaan oli aidata mind sõidu vältel nii palju kui võimalik, et ma saaksin energiat sprindiks hoida,“ rääkis Pajur võistluse järel. „Tiim tegi väga head tööd, kuid kahjuks said neli meest sõidu lõpus minema ja peagrupp sprintis viiendale kohale. Sellegi poolest tegime nii mina kui tiim kõik, mis suutsime, seega võib sõiduga rahule jääda.“

Leedukad Jomantas Venckus (+0.22) ja Rokas Adomaitis (+0.49) lõpetasid võistluse vastavalt 62. ja 74. positsioonil. Lauri Tamm ja lätlane Alekss Krasts tulemust kirja ei saanud.

Foto: Eglė Jasiukaitytė

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X