Vueltal saatis edu jooksikuid, Taaramäe 109.

IWG-3

Vuelta 11. etapil (Lerma – La laguna Negra-Vinuesa; 163,2 km) võidutses jooksikute grupist hispaanlane Jesus Herrada (Cofidis). Rein Taaramäe (Intermarche – Circus – Wanty) sai 109. koha. 

Kolmapäeval soosis õnn jooksikuid ning tõusu otsas lõppenud etapil triumfeeris Herrada, kellel on nüüd karjääri jooksul kogunenud taskusse kolm võitu Vueltalt. Talle järgnesid prantslane Romain Gregoire (Groupama – FDJ; +0.03) ja taanlane Andreas Kron (Lotto Dstny; +0.08). Taaramäe jäi võitjast maha 13 minuti ja seitsme sekundiga.

“Ütleks, et suhteliselt lihtne päev,” tõdes Taaramäe pärast etappi ERR-ile. “[Ma] ei proovinud mitte ühtegi korda, ei olnud võimeline.”

Üldarvestuses hoiab esikohta ameeriklane Sepp Kuss (Jumbo-Visma). Teisel positsioonil on hispaanlane Marc Soler (UAE Team Emirates; +0.26) ja kolmandal tiitlikaitsja Remco Evenepoel (Soudal – Quick Step; +1.09). Taaramäe on kokkuvõttes 109. kohal (+1:27.25).

Neljapäeval on kavas 150,6-kilomeetrine etapp marsruudil Olvega – Zaragoza.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X