Belgias peetavat U23 ratturite velotuuri alustas parimalt Krasts

Tartu2024 Cycling Team

Belgias alanud kuni 23-aastaste meesratturite Flanders Tomorrow Touri avaetapil (140,2 km) pälvis esikoha sakslane Niklas Behrens (Storck – Metropol Cycling; 3:11.40). Tartu2024 Cycling Teamist oli parim lätlane Alekss Krasts, finišeerides 13. positsioonil.

Behrens jättis selja taha belglase Mathis Avondtsi (VP Consulting – Prorace Cycling Team) ja soomlase Axel Källbergi (Development Team dsm-firmenich; +0.01). Krasts kaotas võitjale samuti ühe sekundiga, kuid tema tiimikaaslased ja teised eestlased lõpetasid grupis, mis kaotas parimale 19 sekundiga. Romet Pajur (Team Lotto – Kern Haus) sai 20., Frank Aron Ragilo (Development Team dsm -firmenich) 31., Aaron Aus 34., Rokas Adomaitis 39., Jomantas Venckus 40. ja Lauri Tamm 47. koha.

Kokku on velotuuril kavas neli etappi. Reedel sõidetakse pikim ja mägisem etapp, kui 158,9 kilomeetri jooksul koguneb ca 1400 tõusumeetrit. Laupäeval sõidetakse hommiku poole 12,7-kilomeetrine individuaalne eraldistardist sõit ja õhtu poole 124,9-kilomeetrine siledam etapp.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X