Suure kukkumise tõttu jäeti Saksamaal toimunud juunioride velotuuril viimane etapp pooleli

edcbaeef-0dc3-45c7-9f06-30e6d22b70da

Saksamaal peetud juunioride Rahvuste Karika sarja kuuluva velotuuri LVM Saarland Trofeo viimane, neljas etapp jäeti suure kukkumise tõttu pooleli. Mitmepäevasõidu üldvõidu pälvis sakslane Louis Leidert.

Viimasel etapil oli pikkust 115 kilomeetrit ning kukkumine toimus võistluse lõpufaasis. Eesti maanteeratturite koondise peatreeneri Alo Jakini sõnul eestlased selles ei osalenud. Päev varem teise koha teeninud Markus Mäeuibol oli samuti viimasel etapil käeulatuses võimalus tulemust teha, kuid seekord läks nii.

Üldarvestuses järgnesid Leidertile taanlane Patrick Boje Frydkär (+0.11) ja britt Tomos Pattinson (+0.18). Mäeuibo sai 23. (+3.29), Oliver Mätik 38. (+7.04), Martti Lenzius 45. (+10.50), Karl Kurits 88. (+22.36), Gabriel Helmut Aduson 89. (+23.45) ja Virgo Mitt 101. (+28.49) koha.

Eesti Jalgratturite Liit tänab toetajaid Rand & Tuulberg, Jetoil, Graanul Invest, Škoda Laagri, Hearum.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X