ROBERT JOHANSON LÕPETAS TAAS UCI DOWNHILLI MK ETAPI 20. KOHAL

11.10.20 (20 of 37)

sõideti Sloveenias Mariboris downhilli (mäestlaskumise) teine MK etapp, kus eesti rattur Robert Johanson saavutas taaskord 20. koha.

Esimese koha sai iirlane Oisin O Callaghan, teine oli portugallane Nuno Reis ja kolmas ameeriklane Dante Silva.

„Täna oli selle hooaja teine ja minu jaoks ühtlasi viimane maailmakarikaetapp, kus ma sain võistelda mehed juunior vanuseklassis. Nädalavahetusel toimunud teisel mäestlaskumise maailmakarikaetapil muutus ilm ilusaks, rada kuivas ära ja olud olid täiesti teistsugused võrreldes esimese etapiga. Kvalifikatsioonis sõitsin kindla peale, et vältida kukkumise tõttu finaalist välja jäämist. Kvalifikatsioonide sõit õnnestus ning sain kirja aja 3:41.535 ja lõpetasin 20. Kohaga. Finaalsõidu eesmärk oli lõpetada 15 parema seas. Selle sõiduga eriti rahule ei jäänud kuna tegin paar lihtsat viga ja ühest suurest hüppest pidin väikese kiiruse tõttu mööda sõitma, sest enne hüpet olnud kurvis läksid mõlemad rattad liiga pikalt libisema. Finaalsõidu lõpetasin 20. kohaga ning ajaga 3:36.696, kaotust võitjale +20.909 sekundit. Tahan eriliselt tänada oma toetajaid PR Betoon, Hansapost, Hobby Hall, Hawaii Express ja teisi, tänu kellele oli mul võimalus antud maailmakarikaetappidel võistelda. Kahjuks pole mul pandeemia tõttu kulude pärast ja omafinantseeringu suure osakaalu tõttu mul võimalik Portugalis toimuval Lousa maailmakarikaetapil osaleda,“ võttis noor mäestlaskuja oma esimeste rahvusvaheliste tiitlivõistluste muljed kokku.

Fotol: Robert Johanson. Autor: Raiko Jaeski.

 

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X