EESTLASED AVASID RAHVUSTE KARIKA PUNKTIARVE

kiskonen
Eesti maanteeratturite U23 koondislane Siim Kiskonen sai täna Belgias toimunud U23 Tour of Flandersil 15. koha ja avas sellega Eesti rahvuste karika punktiarve. Tänane tulemus kindlustab Eesti koondisele hetkeseisuga vähemalt ühe koha MM-i grupisôiduks.
“Kindlasti on eesmârk teenida edetabelipunkte juurde ka World Rankigusse, mis annab tiitlivõistlusteks veelgi lisakohti. Siim tegi korraliku sõidu, eriti arvestades, et mees oli tehniliste viperuste tõttu sunnitud ratast vahetama kahel korral ja sinna omajagu jõudu raiskama. Samas oli rattavahetuse ajal juba näha, et mehel jaksu on, sest samal ajal jäid nõrgemad grupist juba maha,” kommenteeris koondise treener Rene Mandri sõitu.
“Tubli oli ka Markus Pajur, kes sai kokkuvõttes 59. koha. Esimest aastat U23 vanuseklassis ja sedasi kõige raskem sõit vastu pidada on hea samm veelgi kõrgemate tulemuste suunas,” lisas Mandri.
Järgmine rahvuste karikas sõidetakse Prantsusmaal 4. mail.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X